Groepsreis – Duitsland – Bonn

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Bonn.

Kies voor de Bonn groepsreis. Bonn is het best te omschrijven als een moderne, levendige stad met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. De geboorteplaats van Beethoven is gelegen aan de Rijn en wordt omgeven door prachtige natuur.

In het aantrekkelijke stadscentrum met groot voetgangersgebied, vinden we zo’n 30 musea en worden dikwijls sport- en muziekevenementen georganiseerd. Denk ook eens over een combinatie tussen Keulen & Bonn voor een weekend, deze twee steden bieden een scala aan activiteiten voor uw groepsreis.

Excursiemogelijkheden.

Stadswandeling Bonn
Ontdek Bonn aan de hand van een stadswandeling en wandel door de Altstadt, waar u door de romantische, in bloesem staande laan kunt wandelen.

Beethoven Festival Bonn
Jaarlijks in de herfst, tussen eind augustus en begin oktober, vindt het Beethoven Festival plaats in Bonn. Ieder jaar worden er door de organisatie nieuwe stukken ter gehore gebracht. Een eerbetoon aan Beethoven.

Schloss Drachenburg (kosten € 8,00 p.p. – 20 min. rijden van de stad Bonn)
U gaat als een ware luistervink door het Kasteel Drachenburg. U maakt hierbij gebruik van de nieuwe gratis audiogids voor uw smartphone. Hierop zijn verhalen en informatie over kasteel Drachenburg te horen. Op elk luisterpunt hoort u weer nieuwe maar vooral ook spannende info. Reuze handig ! Kies gewoon uw eigen taal die u wilt beluisteren, Nederlands, Engels of Duits. Het is mogelijk om deze app alvast thuis of vanuit uw hotel te downloaden. Als u de audiogids ter plaatse wilt downloaden, kunt u gebruik maken van het gratis WLAN op het terrein.

Bezoek aan rooms-katholieke kerk het Munster
Het Munster van Bonn is een rooms-katholieke kerk in Bonn. Het is een van de oudste kerken van Duitsland, gebouwd tussen de 11e en 13e eeuw. De kerk diende als de kathedraal voor het aartsbisdom Keulen. Het Munster van Bonn is nu echter een minder belangrijke basiliek. Het Munster van Bonn is een prachtige rooms-katholieke basiliek met een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is het gebouwd als een Romeinse tempel en vervolgens werd het gebruikt als een christelijke kerk. Volgens de legende werden de martelaren Heiligen Cassius en Florentius onthoofd voor hun religieuze overtuigingen op de huidige locatie van de Munster van Bonn. Oorspronkelijk was het Munster van Bonn de kapittelkerk van Saints Cassius en Florentius. Romeinse legioensoldaten van het legendarische, geheel christelijke Thebaanse Legioen. .

Maak een wandeling door Rheinaue
Sinds de oprichting voor de National Horticultural Show in 1979 is Rheinaue favoriet bij zowel de lokale bevolking als bezoekers van Bonn. Het park biedt 160 hectare (395 acres) om te verkennen, met 125 hectare (309 acres) op de linkeroever van de Rijn en 35 hectare (86 acres) aan de rechterkant. Maak een wandeling langs een van de wandelpaden van het park om de verschillende tuinen te ontdekken, waaronder een Japanse tuin, een blinde tuin en een rozentuin. Huur een boot en vaar op het Auensee-meer tussen de eenden en zwanen. Het park is een ideale plek voor een picknick, of je kunt een worstje en een biertje pakken in het café.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.