Groepsreis – België – Brugge

Inspiratie voor jullie groepsreis naar Brugge.

De geschiedenis van de middeleeuwse stad Brugge gaat terug naar de negende eeuw. Door de haven en lakenhandel groeide Brugge uit tot een, voor die tijd, metropool. Rond 1500 nam de groei af en werden andere steden in de regio relevanter. Renovaties en grootse veranderingen in de infrastructuur van Brugge moesten er aan het einde van de 20e eeuw voor zorgen dat Brugge aantrekkelijker werd. Deze inspanning is beloond met een plek op de werelderfgoedlijst van UNESCO in het jaar 2000 van de gehele historische binnenstad van Brugge.
Vooral deze historische binnenstad heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers. In Brugge is voldoende te zien en te doen. Niet alleen musea, maar ook andere leuke attracties waarmee uw gezelschap een dag of weekendje aangenaam kan vullen.

Excursiemogelijkheden.

Belfort
Het is meer dan de moeite waard om de 366 treden te bestijgen van de 83 meter hoge voormalige stadstoren aan de Markt. Onderweg naar de top ontdekt u een schatkamer, een indrukwekkend uurwerkmechanisme en een beiaard met 47 klokken. Na 366 treden worden uw sportieve prestatie beloond en heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Boottocht Brugse kanalen
Een boottocht over de Brugse Reien mag tijdens uw bezoek aan de stad niet ontbreken. In fluisterbootjes vaart u door de vele smalle grachten. Vanaf het water ontdekt u de stad op een wel heel bijzondere manier.

Paardentram
Door een ritje met de Brugse paardentram leert u al het mooie van de Brugse binnenstad op een originele manier kennen.

Fietstocht onder leiding van een gids
Leer meer over deze prachtige Belgische stad onder leiding van een Nederlandstalige gids.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.