Groepsreis – Attractiepark – Efteling

Inspiratie voor jullie groepsreis naar de Efteling.

In het Brabantse Kaatsheuvel vindt u al meer dan zestig jaar het sprookjesachtige attractiepark de Efteling. Het park staat vooral bekend om zijn snelle achtbanen, het sprookjesbos, holle bolle Gijs, Langnek, het land van Laaf, de droomvlucht en Carnaval festival met dat ene liedje dat nooit meer uit je hoofd gaat.
Naast de vele attracties, themarestaurants en de sprookjesachtige aankleding van het park kent de wereld van de Efteling ook een theater, hotels, vakantieparken en een golfbaan. Het bekendste Attractiepark van Nederland is ideaal voor groepsuitjes en schoolreizen!

Misschien nog wel mooier is de Wintereditie!
Ken je de Efteling alleen met mooi weer of een regenachtige dag? Ga dan zeker eens kijken terwijl het park omgetoverd is tot Winter Wonderland! Duizende lichtjes, winterse lekkernijen en besneeuwde dennenbomen maken het park nog sprookjesachtiger dan het al is! Bezoek de Winter Efteling van eind november tot begin januari.

Attracties.
Beleef betoverende momenten. Voor de kleinsten onder ons, de hele familie of echte waaghalzen. Alles is mogelijk in onze wereld vol wonderen. Wat dacht je van een ritje in de Baron 1898 óf bezoek je toch liever het sprookjesbos?

Eten en drinken.
Aanschouw de moedige ruiters van Raveleijn, bezoek Europa’s grootste watershow of breng wat tijd door met een van de Efteling-bewoners. Alle shows zijn gratis toegankelijk tijdens een parkbezoek. Ga naar de show Ravelijn met de moedige ruiters óf geniet je van de watershow Aquanura?

Parkshows en entertainment
Even iets drinken of eten? Wat dacht je van een snelle hap, een Bourgondisch diner of een smakelijke pannenkoek. In het park vind je diverse eetgelegenheden. Wat dacht je van een lekkere pizza bij Pinokkio’s pizza & pasta restaurant óf wellicht liever pannenkoeken eten bij Polles keuken?

Souvernirs
Maak je mooiste herinneringen aan de Efteling tastbaar met een souvenir uit een van de acht souvenirwinkels.

Voorwaarden.

Het minimale aantal deelnemers is 35 personen;

Niet genoemde maaltijden en consumpties dienen ter plaatse te worden voldaan;

We bespreken samen met de offerte inclusief een optie, zodat u kunt starten met inventariseren;

Wij maken uw programma volledig op maat en naar wens;

Na de vrijblijvende inschrijfperiode (meestal ca. 2 weken) ontvangt u een bevestiging met een aanbetaling van 25% (Voor de reis dient het volledige bedrag bij ons binnen te zijn.);

Bij annuleringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Er gelden afwijkende voorwaarden op tickets van entreebewijzen die besteld zijn;

Uiteraard is het ook mogelijk om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten;

Kupers behoudt zich het recht voor om prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt. Voor druk- en zetfouten kan Kupers Touringcars niet aansprakelijk worden gesteld.