Groepsarrangementen

Met je groep op pad?
Wij rijden, jij geniet!

Welkom bij onze groepsreizen! Bij ons draait alles om het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw groep. Onze busreizen bieden de perfecte combinatie van comfort, gemak en avontuur, waardoor je optimaal kunt genieten van elke minuut van je reis!

Onze groepsarrangementen zijn v.a. 35 personen!

Willen jullie een samengestelde senioren dagtocht maken?

Wij hebben een divers aanbod senioren dagtochten met zorg samengesteld voor seniorenverenigingen v.a. 35 personen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Een volledig verzorgde dagtocht in binnen- en buitenland: met excursies, lunch en diner en uiteraard ook het vervoer per luxe touringcar. Bekijk snel ons aanbod senioren dagtochten online en ga samen met ons een mooie dagtocht maken!

Of willen jullie een groepsreis op maat samenstellen?

Bij ons is jouw groep ook aan het juiste adres voor een zorgvuldig samengestelde groepsreis v.a. 35 personen. De leukste dagtochten, evenementen of meerdaagse reizen naar wens van de groep. Bijvoorbeeld met je personeelsvereniging. Een volledig verzorgd uitje: met (overnachtingen), excursies, lunches en diners en uiteraard verzorgen wij ook het vervoer! Bekijk snel onze ideeën voor jouw op maat gemaakte groepsreis online en ga samen met ons op pad!

Alleen vervoer nodig?

Heb je jouw groepsreis al helemaal uitgestippeld en ontbreekt alleen nog het vervoer? Wij maken het complete vervoersplan inclusief route om iedereen zo dicht mogelijk bij huis op te halen.

Vervoer per touringcar.

Al onze reizen worden uitgevoerd met een luxe touringcar, voor iedere groepsgrootte hebben wij passend vervoer! Wij beschikken immers over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland!

Met minder dan 35 personen?

Wij bieden onze groepsarrangementen aan vanaf 35 personen. Zijn jullie met minder dan 35 personen, bijvoorbeeld met een kleine groep van 8 personen? Bekijk dan snel ons aanbod voor kleine groepen.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Gevonden voorwerpen.

Ben je een voorwerp verloren of vergeten in een van onze touringcars? Alle gevonden voorwerpen worden door ons verzameld op ons hoofdkantoor.

Kupers shop.

Een leuk aandenken aan jouw trip met Kupers, zoals bijvoorbeeld onze unieke miniatuur busjes? Bekijk snel onze merchandise in onze Kupers shop.