• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Floriade 2022

Floriade 2022 bezoeken? Wij rijden, jij geniet!

In 2022 is het weer zo ver: de Floriade wordt georganiseerd! Deze tienjaarlijkse wereldtuinbouw tentoonstelling wordt dit keer georganiseerd in Almere met als thema ‘Growing Green Cities’. Aan het water is een park van 60 hectare ingericht waar bezoekers het feest van groene en duurzame technologie mee kunnen vieren. Ontdek de nieuwste groene innovaties, geniet van het beste dat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft en zie, ruik en proef de bloemen en planten.

Ontdek de Floriade.

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen!

Op dit feest van groen is van alles te beleven: ontdek vernieuwingen van eigen bodem op de nationale paviljoens of duik in groenculturen van over de hele wereld bij de meer dan 40 landenpaviljoens! Daarnaast kun je in de kabelbaan op 35 meter hoogte over het Floriade park zweven, is er een uitgebreid cultuurprogramma met tentoonstellingen, entertainment, muziek en nog veel meer, én kun je bij de diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen genieten van gezonde en lekkere snacks en maaltijden. Benieuwd naar wat er nog allemaal te ontdekken is? Bekijk de website van de Floriade voor het volledige programma!

Met de touringcar naar de Floriade.

Wil je met je groep, vereniging of school naar de Floriade? Kupers Touringcars is één van de officiële Suppliers voor de Floriade Expo 2022! Met ons wagenpark van ruim 80 luxe touringcars brengen wij je veilig en milieuvriendelijk naar dé groene bestemming van 2022. Of je nu met 20 of 1.500 personen bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Wij verhuren touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg, Noord-Brabant en uiteraard ook daarbuiten. Daarnaast kunnen we je uiteraard voorzien van entreetickets voor de Floriade, maaltijdvouchers, rondleidingen, leuke extra’s en nog veel meer.

Mogen wij je naar de Floriade brengen? Vraag nú een offerte aan.

Volledig georganiseerd naar de Floriade?

Naast het huren van een touringcar, is het natuurlijk ook mogelijk om een volledig georganiseerde dagtocht of meerdaagse reis naar de Floriade te boeken.

Via onze afdeling Kupers Groepsreizen helpen onze collega’s jouw groep met het samenstellen van een volledig op maat gemaakte (meerdaagse) reis naar de Floriade, indien gewenst inclusief hotelovernachting(en), maaltijden, entreetickets, activiteiten, en meer. Compleet afgestemd op de wensen van jouw groep, vereniging of school!

Wil je graag individueel een reis naar de Floriade boeken? Onze partner Van der Biesen Travel biedt in 2022 maar liefst zeven dagtochten aan naar de Floriade. Al voor € 69,- per persoon reis je comfortabel met de touringcar naar de Floriade, inclusief entreekaart. Met opstapplaatsen door heel Limburg en Brabant!

Voor de echte tuinliefhebbers kun je via Kupers Tuinreizen een 2-daagse reis boeken. Hierbij worden er naast de Floriade nog drie bijzondere privétuinen in de omgeving bezocht en overnacht u in een heerlijk viersterrenhotel op basis van halfpension. Ook tuinclubs of –verenigingen die een (meerdaagse) reis naar de Floriade inclusief tuinprogramma plannen, is Kupers Tuinreizen graag van dienst.