• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Groepsvervoer

Evenementenvervoer

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een evenement. Door ons uitgebreide wagenpark en jarenlange expertise hebben wij alle kennis in huis om u te helpen bij de organisatie van uw evenement. Het aantal personen dat wij moeten vervoeren maakt voor ons niks uit, voor iedere groep hebben wij een passende mogelijkheid!

Top begeleiding

Indien u dit wilt, denken wij ook mee met de beste mogelijkheden als het gaat om bezoekersstromen, parkeren, pendelen, coördinatie of bijvoorbeeld buskaartvervoer. Al uw logistieke uitdagingen nemen wij uit handen. U zult merken dat bij het organiseren van een evenement veel komt kijken. Het zal u dan ook zeker helpen als wij onze expertise inzetten om met u mee te denken. Zodat u zich met de rest van de organisatie van het evenement kunt bezighouden. Bij Kupers heeft u één aanspreekpunt (onze traffic managers) bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Voor u en voor ons werkt dit efficiënt.

Landelijk partnernetwerk

Ons landelijk partnernetwerk zorgt ervoor dat we u landelijk kunnen bedienen! Doordat wij zorgvuldig geselecteerde collega-ondernemers inschakelen waar nodig, zullen de routes altijd het meest efficiënt zijn en dus voor u zo gunstig mogelijk in prijs. Wij zijn in staat om een lijst met genodigden snel en efficiënt zodanig te ordenen dat er mooie routes ontstaan naar uw event. Dit hebben we reeds voor vele (grote) klanten gedaan en u zult merken dat onze flexibele instelling u zal helpen om úw evenement tot een groot succes te maken!

Neemt u contact met ons op voor meer informatie, wij gaan graag vrijblijvend in gesprek, mail naar info@kupers.nu.