Evenementenvervoer

Ons uitgebreide wagenpark en jarenlange expertise maakt ons úw aangewezen partner bij de organisatie van uw evenement. Of het nu gaat om het vervoer van 50 of 5000 personen, wij kunnen het perfect voor u verzorgen!

Top begeleiding

We begeleiden u van A tot Z, niet alleen op gebied van busvervoer, maar ook op gebied van maken van de routes, informeren van uw gasten, begeleiding ter plaatse en alle dingen die er meer bij komen kijken. U zult merken wat voor een verlichting het u biedt als organisator van een evenement, als wij vanuit onze expertise met u meekijken. Ervaar het gemak van één aanspreekpunt in onze traffic managers, dames en heren met jarenlange ervaring en kijk op de zaken. Wij zijn in staat om een lijst met genodigden snel en efficiënt zodanig te ordenen dat er mooie routes ontstaan naar uw event. Dit hebben we reeds voor vele (grote) klanten gedaan en u zult merken dat onze flexibele instelling u zal helpen om úw evenement tot een groot succes te maken!

Landelijk partnernetwerk

Ons landelijk partnernetwerk zorgt ervoor dat we u landelijk kunnen bedienen! Doordat wij zorgvuldig geselecteerde collega-ondernemers inschakelen waar nodig, zullen de routes altijd het meest efficiënt zijn en dus voor u zo gunstig mogelijk in prijs.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie, wij gaan graag vrijblijvend in gesprek, mail naar info@kupers.nu