Dubbeldekker touringcar

Wij zijn trots op het grootste voertuig dat we in ons wagenpark hebben: de dubbeldekker touringcar. Deze dubbeldekkers hebben een capaciteit tot 86 personen en zijn de ideale oplossing voor uw grotere gezelschap. De dubbeldekker touringcars zijn naar keuze opgesteld op basis van de volgende stoelposities:

  • 66 personen: Luxe Royal Class
  • 76 personen: Comfort Class
  • 86 personen: Tourist Class.

Voorzieningen

De dubbeldekker is voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, dvd-speler met diverse schermen en een magnetron.

Verschillende stoelopstellingen

De dubbeldekker touringcars zijn naar keuze opgesteld op basis van de volgende stoelposities:

Tourist Class

Door de stoelen in deze opstelling te zetten wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. De stoelen staan op 75 cm steekafstand en de rugleuningen zijn verstelbaar. Met deze opstelling passen 86 personen in de bus.

Comfort Class

In deze opstelling hebben de stoelen een royalere stoelafstand van 85 cm steekafstand. De voetensteunen en de rugleuning zijn verstelbaar. Daarnaast passen er op deze manier 76 personen in de dubbeldekker touringcar.

Royal Class

De Royal Class is het toppunt van reiscomfort. De stoelafstand in deze opstelling is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden. Zo passen in de Royal Class opstelling 66 personen in de dubbeldekker touringcar.

First Class dubbeldekker

Wilt u echt optimaal reisgenot ervaren? Kies dan voor de First Class dubbeldekker. In deze opstelling bevinden zich niet 4, maar 3 zitplaatsen op een rij. Er passen 48 personen in de First Class dubbeldekker. De luxe fauteuils zijn breed en hebben veel beenruimte. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje.

 

Naam bedrijf(indien van toepassing)

Aanhef
Dhr.Mevr.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw straat en huisnummer

Uw postcode

Uw woonplaats

Informatie over uw aanvraag:

Reisdatum

Aantal dagen

Verwacht aantal personen

Vertrekplaats

Bestemming

Vertrektijd

Aanvang terugreis

Dient de bus ter beschikking te blijven?JaNee

Omschrijf uw programma

Welke vorm van communicatie heeft uw voorkeur?EmailTelefoonPost