Dubbeldekker tot 90 personen

Dubbeldekker touringcar

Trots zijn wij op de grootste voertuigen in onze vloot: de dubbeldekker touringcars. Met verschillende capaciteiten van 48 – 90 personen zijn deze touringcars de ideale oplossing voor uw grotere gezelschap. Naar keuze staan ze opgesteld in verschillende stoelposities. Onze dubbeldekkers zijn allen voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, DVD speler met diverse schermen, magnetron. Neemt u voor de beschikbaarheid van de dubbeldekkers contact op met ons kantoor.

Er zijn 4 classificaties te onderscheiden als het gaat om de stoelopstelling:

Tourist Class dubbeldekker

In deze opstelling wordt de maximale capaciteit van de touringcar benut. Stoelen staan op 75 cm steekafstand en rugleuningen zijn verstelbaar. In de Tourist Class dubbeldekker passen maximaal 90 personen.

Comfort Class dubbeldekker

De Comfort Class dubbeldekkers zijn te onderscheiden door de royalere stoelafstand van minimaal 85 cm [steek], de verstelbare voetensteunen en de in te stellen rugleuning [35 graden]. In de opstelling van de Comfort Class kunnen er 76 personen gemakkelijk plaatsnemen in de touringcar.

Royal Class dubbeldekker

Bij Royal Class komt daar nog een schepje bovenop. De stoelafstand is 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden. Met deze opstelling kunnen er 66 personen gemakkelijk vervoerd worden.

First Class dubbeldekker

Blijft uw groepsgrootte redelijk binnen de perken en wilt u optimaal reisgenot ervaren? Kies voor één van onze First Class dubbeldekkers! Een geweldig ruime manier van reizen, waarbij zich niet 4, maar 3 zitplaatsen op één rij bevinden. Tijdens een rit met de First Class dubbeldekker kunnen 48 personen mee.

Dubbeldekker met aanhanger

Uiteraard kunnen deze bussen voor extra laadruimte capaciteit worden voorzien van één van onze bagageaanhangers. Ideaal voor bijvoorbeeld fietsvakanties of andere tripjes waar veel bagage meegenomen moet worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze touringcar:

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ