• Het grootste wagenpark van Zuid-Nederland
  • Sinds 1931 úw vervoerspartner
  • Coronaveilig vervoer; volgens de RIVM richtlijnen
  • Meest gevarieerde wagenpark van Zuid-Nederland
  • Milieuvriendelijke touringcars
  • Luxe en moderne touringcars

Dagtochten en reizen

Voor vragen over dagtochten, stedentrips of kerstreizen kunt u contact opnemen met onze collega’s via: 0458200900 of via info@biesen.nl. Deze reizen worden uitgevoerd door van der Biesen Travel.

Dagtochten en reizen

Wil je een dagtocht maken naar de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland? Ben je op zoek naar een dagtocht naar een evenement zoals de Keukenhof of de Libelle zomerweek. Of ben je op zoek naar een leuke musical zoals Aladdin, Soldaat van Oranje of de Tina Turner musical? Daarnaast hebben wij ook een aantal leuke dagtochten in Nederland, zoals bijvoorbeeld een dagje naar Giethoorn, Leiden of bijvoorbeeld Antwerpen?

Bekijk ons overzicht van dagtochten…

Stedentrips

We hebben ook een aantal leuke meerdaagse reizen voor je samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooiste stedentrips binnen Europa, naar steden zoals Dresden of Praag? Waar Praag de laatste jaren een echte indruk heeft gemaakt bij menig reiziger is Dresden een nog relatief onbekende stedentrip bestemming, maar niet minder mooi!

Bekijk ons overzicht van stedentrips…

Daarnaast hebben wij ook nog stedentrips naar de wereldsteden zoals Berlijn, Parijs of Londen!

Kerstmarkten

Wil je een bezoek brengen aan de mooiste kerstmarkten tijdens de kerstperiode? Wij hebben een aantal één- en meerdaagse kerstmarkt bezoeken op de planning staan. Bezoek de kerstmarkten van Heidelberg, Frankfurt of Luxemburg tijdens onze meerdaagse kerstmarktreizen. Maar ook een dagtocht naar de mooiste kerstmarkten in de buurt, zoals Oberhausen, Keulen of Aken.

Bekijk ons overzicht van kerstmarkten…