Congresvervoer met een touringcar

Wanneer u een congres, seminar, symposia of conferentie organiseert of als hotel verantwoordelijk bent voor de deelnemers van een congres is het belangrijk dat het congresvervoer voor de gasten goed geregeld is. Kupers Touringcars beschikt over een ruim wagenpark waarbij we samen kijken naar de meest geschikte optie voor u. Denk bijvoorbeeld aan een luxe VIP bus met lederen bekleding, of de minibussen voor kleinere gezelschappen. Verschillende soorten touringcars kunnen worden ingezet voor congresvervoer. In de touringcar kunnen wij volledige catering voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid assortiment van verschillende soorten drank en verschillende lunchpakketten.

Ondersteuning bij uw evenement

Bij uw evenement komt natuurlijk meer kijken dan alleen het vervoer dat geregeld moet worden. Zo kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van bijvoorbeeld hotelovernachtingen en excursies, waardoor we een alles-in-één pakket aanbieden waarmee u het congresvervoer kunt combineren met een excursie of groepsreis voor partners of zakenrelaties die niet bij het congres aanwezig zijn. Voor hen kunnen wij een boeiende daginvulling op niveau organiseren. Daarmee maken wij het uw gasten, personeel, klanten of relaties graag naar de zin zodat zij en u het maximale rendement halen uit uw evenement.

Congresvervoer is niet standaard en zal daarom op maat voor u moeten worden aangeboden. Vul daarom het formulier hieronder in zodat we u een passende offerte kunnen bieden.