Congressen

Congresvervoer met een touringcar

Wanneer u een congres, seminar, symposia of conferentie organiseert of als hotel verantwoordelijk bent voor de deelnemers van een congres is het belangrijk dat het vervoer voor de gasten goed geregeld is. Wij kunnen een compleet vervoerspakket inclusief coördinatie aanbieden.

Kupers Touringcars beschikt over een luxe VIP bus met lederen bekleding, deze wordt ingezet voor congresvervoer. Ook beschikken we over minibussen voor kleinere gezelschappen.

In de touringcar kunnen wij volledige catering voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid drank assortiment en lunchpakketten.

Wij kunnen ook een alles-in-één pakket aanbieden waarmee u het congresvervoer kunt combineren met een excursie of groepsreis voor partners of zakenrelaties die niet bij het congres aanwezig zijn. Voor hen kunnen wij een boeiende daginvulling op niveau organiseren. Daarmee maken wij het uw gasten, personeel, klanten of relaties graag naar de zin zodat zij en u het maximale rendement halen uit uw evenement.

Offerte aanvragen

  • Informatie over uw aanvraag:

  • :
  • :
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ