Bus huren met chauffeur

Altijd een bus mét chauffeur.

Bij Kupers Touringcars huur je altijd een bus mét chauffeur. Onze chauffeurs zijn van essentieel belang om de wensen en de behoeften van onze klanten op de juiste manier uit te voeren. Ook zijn onze chauffeurs allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma / aantekening CODE95.

Ook in het buitenland veilig op weg met een Kupers bus met chauffeur.
Onze chauffeurs beschikken over verschillende landencertificaten, wat hen een uitstekende basis geeft voor het uitvoeren van buitenlandse excursie- en pendelreizen.

Rijvaardigheid.
Allen zijn in het bezit van een certificaat Sociale Vaardigheden en ondergaan ze vijfjaarlijks een rijvaardigheidsanalyse. Hierbij wordt gelet op het veilig deelnemen aan het verkeer en het juist toepassen van milieuvriendelijke rijregels. Ook beschikken ze over een certificaat levensreddend handelen. Al onze chauffeurs worden continue getraind en opgeleid om aan u optimale kwaliteit, service en veiligheid te kunnen bieden.

Alleen een bus huren of gaat u voor het complete pakket?
Weet u al waar u naartoe gaat met uw bedrijfsuitje, personeelsvereniging of schoolreisje? Dan kunt u ervoor kiezen om alleen een bus te huren. Maar mocht u nog geen idee hebben waar u naartoe wilt gaan, dan kunt u ervoor kiezen om door ons een pakket samen te laten stellen. Voor iedere groep hebben wij passende uitjes die we geheel voor u kunnen regelen.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan