Boerenbondsmuseum

v.a. € 81,95 p.p.

Op bezoek bij het Boerenbondsmuseum.

Het Boerenbondsmuseum is gevestigd in het geboortehuis van Pater Gerlachus van den Elsen, de grondlegger van de Noord-Brabantse Christelijke Boerenbond en vele boerencoöperaties. Het museum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens anders in Nederland binnen één museum vindt. Het bevat authentieke gebouwen, levende have en diverse ambachten.

In het museum vindt u twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkracht zuivelfabriek, een plattelandsschooltje, een machinale klompenmakerij en houtzagerij. Daarnaast zijn er een veldkapel en een replica van de oude stoomtram “De Goede Moordenaar”. Het erf van de hoofdboerderij is ingericht zoals het rond 1900 was, compleet met moestuin, bloemen- en kruidentuin, waterput en kippenren.

Via uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Gemert, waar een heerlijk kopje koffie met gebak op u wacht. De gidsen nemen u vervolgens mee voor een rondleiding door het museum. Na deze indrukwekkende ochtend staat er een heerlijke Brabantse koffietafel voor u klaar. ’s Middags maken we, onder leiding van een gids, een prachtige route door het buitengebied van Gemert-Bakel. Terug bij het museum kunt u nog genieten van een drankje, waarna we deze dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Inbegrepen

2x koffie of thee met gebak
Rondleiding o.l.v. een gids in het Boerenbondsmuseum
Brabantse koffietafel
Rondrit met bus o.l.v. een gids
1x consumptie
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 93,95 p.p.
36 a 40 pers. € 88,95 p.p.
41 a 45 pers. € 84,95 p.p.
46 a 50 pers. € 81,95 p.p.

Let op!

Deze dagtocht is zeer geschikt voor rollator en rolstoelgebruikers en mensen slecht ter been!

Dagtocht is niet te boeken op zondag!

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan