Bedrijfsuitje inclusief vervoer organiseren

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfssuitje? Weet u niet waar u moet beginnen met het regelen van een volledig verzorgd uitje en wilt u dat iedereen in het bedrijf of op uw afdeling tevreden is? Dan bent u bij Kupers Groepsreizen aan het goede adres. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt veel kijken, laat het daarom aan ons over. Wij nemen alle zorgen voor u weg en regelen het personeelsuitje van A tot Z.

Hoe gaat dit in zijn werk?

• Blader door onze brochure of neem een kijkje op de website.
• Als u op de website geen geschikt uitje ziet voor uw personeel dan kunnen we samen kijken naar welke wensen u heeft en een passend personeelsuitje bedenken voor uw werknemers. Wij nemen nog contact met u op om uw wensen te bespreken zodat we een compleet beeld hebben van uw voorkeuren.
• U ontvang een vrijblijvende offerte, die geheel naar persoonlijke wens is samengesteld.

Vele mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje

Door de jarenlange ervaring die wij hebben kunnen we u veel mogelijkheden aanbieden als het gaat om een uniek bedrijfsuitje dat perfect geregeld is. In het menu hieronder zijn de verschillende bedrijfsuitjes per categorie opgedeeld. Door op een categorie te klikken gaat u verder naar onze website Groepsreizenidee.nl. Hier staan de vele uitjes die wij aanbieden op genoemd. Heeft u zelf nog een idee voor een perfect uitje dat past bij uw bedrijf? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij dit voor u kunnen

Voorbeelden personeelsuitje

Attractieparken

Beurzen

Concerten

Dierentuinen

Dinnershows

Evenementen

Musicals

Stedentrips

Alleen het vervoer voor het bedrijfsuitje

Heeft u al een bedrijfsuitje geregeld, maar bent u nog op zoek naar passend vervoer?
Ook alleen het vervoer kunnen we voor u regelen. Sinds 1931 hebben wij ervaring met alle facetten van personenvervoer. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid wagenpark waardoor we voor iedere groep een passende oplossing kunnen bieden. Dus zoekt u vervoer van 20 of 500 personen? Wij hebben de passende oplossing voor u.

Waarom kiezen voor Kupers Groepsreizen?

  • Volledig bedrijfsuitje op maat
  • Één vaste contactpersoon
  • 85 jaar ervaring
  • Touringcars in eigen beheer
  • Scherpe en heldere offertes
  • Aangesloten bij ANVR, SGR EN Calamiteitenfonds
Offerte aanvragen