Basiliek en Botanische tuin

Basiliek en Botanische tuin

v.a. € 79,95 p.p.

Bezoek aan aardbeienterras, Basiliek Oudenbosch en Botanische tuin Arboretum.

We beginnen onze dag op Het Aardbeienterras in Rijsbergen, waar u wordt ontvangen met koffie en aardbeien op een wafeltje. Daarna krijgt u een rondleiding door de teler, die alles uitlegt over de aardbeienteelt, van planten tot plukken. Ontdek de wereld van de zomerkoninkjes met vele verrassende feiten en weetjes. In de maanden mei tot en met oktober is de kwekerij op zijn mooist.

Vervolgens rijden we naar Terheijden, waar in restaurant De Gouden Leeuw een heerlijke koffietafel voor u klaarstaat. Na de lunch vertrekken we met de gids naar Oudenbosch voor een bezoek aan de Basiliek, een indrukwekkende schaalmodel van de Sint Pieter in Rome. Een plaatselijke gids vertelt u de geschiedenis van deze bijzondere kerk.

Tegenover de Basiliek ligt een waar stukje paradijs: de Botanische Tuin Arboretum, een voormalige kloostertuin met een bijzondere collectie bomen en struiken. De tuin, met een oppervlakte van ruim 4 hectare, biedt u de gelegenheid om in alle rust te wandelen en te genieten van de schoonheid en diversiteit van de plantenwereld. We keren terug naar Terheijden om deze prachtige dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Inbegrepen

2 x koffie met aardbeien wafeltje
Excursie aardbeiterras
Uitgebreide koffietafel met kroket
Rondrit met gids
Bezoek en rondleiding o.l.v. gids in Basiliek
Bezoek aan botanische tuin
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 89,95 p.p.
36 a 40 pers. € 84,95 p.p.
41 a 45 pers. € 81,95 p.p.
46 a 50 pers. € 79,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan