Bakkersmolen en brouwerij

Bakkersmolen en brouwerij Kareltje

v.a. € 84,95 p.p.

Bakkersmolen en brouwerij Kareltje in Heusden.

U wordt ontvangen bij de Bakkersmolen in Essen, België, waar u kunt genieten van koffie en koffiekoek. Vervolgens krijgt u een rondleiding door de nog werkende molen, het stoommachinemuseum en de bakkerij, waar meer dan duizend authentieke bakattributen te vinden zijn. Hier worden op traditionele wijze brood, speculaas en vele andere lekkernijen gebakken in een met hout gestookte oven. De machines in de bakkerij worden aangedreven door een Marshall stoomlocomobiel uit Engeland. In het winkeltje zijn de heerlijke ambachtelijk gebakken lekkernijen verkrijgbaar.

Na een heerlijk diner in Terheijden vertrekt u met de gids naar het schilderachtige vestingstadje Heusden aan de Bergsche Maas. Wandelend door de smalle steegjes en pittoreske straatjes lijkt het alsof u door de 17e eeuw loopt. Ontdek tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met mooie gevelstenen. Heusden biedt niet alleen leuke winkeltjes en gezellige restaurants, maar ook veel kunstgaleries.

In het centrum van Heusden bent u te gast bij Brouwcafé Kareltje, waar u kunt genieten van een proeverij met twee proefglaasjes bier en een likeurtje of een huisgemaakt jenevertje. Er staan nootjes op tafel en er wordt rondgegaan met bitterballen. Na de proeverij wandelt u terug naar de bus en keert u terug naar Terheijden voor een heerlijk koffietafel.

Inbegrepen

1 x koffie met koffiekoek
Entree en rondleiding Bakkersmolen
Koffietafel met kroket
Rondwandeling o.l.v. een gids door Heusden
Bezoek aan Brouwcafé Kareltje
Proeverijtje
Bitterbal en nootjes
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

30 a 35 pers. € 95,95 p.p.
36 a 40 pers. € 91,95 p.p.
41 a 45 pers. € 88,95 p.p.
46 a 50 pers. € 84,95 p.p.

Let op!

De Bakkersmolen is op maandag en dinsdag   gesloten en na 1 oktober.

Deze dagtocht in niet geschikt voor rollator en rolstoelgebruikers en mensen slecht ter been!

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan