We rijden op ons gemak, met onderweg een stop voor koffie of thee en een huisgemaakt taartje naar Marken. Vanaf de parkeerplaats is het even lopen naar de haven. De vroegere terpen waar men gevrijwaard was tegen het hoge water, werden benut om daarop huizen te bouwen. Bezoek op eigen gelegenheid de musea in de paalwoningen, een Markerhuisje of een klompenmakerij.

U kunt zelf bepalen wanneer u de overtocht naar Volendam maakt. Met de Marken-Express vaart u in een half uurtje naar het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer. De Dijk van Volendam heeft vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Volendam is bekend vanwege de vele muzikanten, het voetbal en de vis. Ontdek dit gezellige vissersdorp op uw gemak. U kunt op eigen gelegenheid ergens dineren, we zullen om ca. 18.00 uur beginnen aan de terugreis.

Reisprogramma:
10.00 uur: koffiestop
12.00 uur: verwachte aankomst Marken
18.00 uur: aanvang terugreis

Noord-Holland

Volendam en Marken

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • koffie of thee en gebak
  • overtocht per Marken-Express
  • 21 augustus 2020
    1 dag
    Volgeboekt

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)