TINA – De Tina Turner musical

Na succesvolle producties in West End, Hamburg en Broadway (nov. 2019) beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over ‘The Queen of Rock’ zijn Nederlandse première op 9 februari 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht. TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

 

Reisprogramma:
Afhankelijk van de aanvangstijd heeft u voor of ná de voorstelling enkele uurtjes vrije tijd in Utrecht. De musical duurt inclusief pauze ca. 2 uur en 40 minuten.

Beatrix Theater Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • genummerde zitplaatsen
  • enkele uurtjes vrije tijd in Utrecht

Deze dagtocht wordt uitgevoerd door Van der Biesen Travel.

  • 21 augustus 2022
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info