We brengen een bezoek aan veelzijdig Antwerpen; een belangrijke havenstad, bekend om zijn diamanten en natuurlijk ook dé winkelstad bij uitstek. Bij aankomst in Antwerpen maken wij een stadsrondrit met gids. Tijdens deze begeleide rondrit zien we onder andere de karaktervolle stadswijken Eilandje, Quartier Latin en Zuid. Aansluitend maken we met de stadsgids nog een korte wandeling door de historische stadskern vanaf de Scheldekaaien tot de schitterende omgeving van de Grote Markt.

De rest van de middag bent u vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. U kunt bijvoorbeeld lunchen in een van de rustieke restaurants, een Belgisch biertje drinken in een van de donkere kroegen of gezellig winkelen op de bekende Meir.

We sluiten deze dag af met een buffetje bij de Biesenhof in Geleen. U krijgt hier een heerlijk Limburgs buffetje met zuurvlees, saté met pindasaus, rijst of frites en salade aangeboden. Omstreeks 20.00 uur starten we met de terugreis naar de opstapplaatsen.

Reisprogramma:
11.00 uur: aankomst en stadsrondrit
13.00 uur: vrije tijd in Antwerpen
18.30 uur: Limburgs buffetje

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Stad aan de Schelde

Stadsbezoek aan Antwerpen

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • gids
 • diner

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

Deze reis wordt uitgevoerd door Van der Biesen Travel.

 • 1 juni 2022
  1 dag
  Laden
 • 6 juli 2022
  1 dag
  Laden
 • 17 augustus 2022
  1 dag
  Laden
 • 7 september 2022
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info