De jaarwisseling is altijd een speciaal moment, maar nog specialer als u dit een keer kunt beleven in Parijs! De hele stad is mooi versierd met mooie lichtjes en op de Arc de Triomphe wordt een spectaculaire videoshow geprojecteerd. U vindt op veel plaatsen ook nog gezellige kerstmarkten waar u kunt genieten van diverse lekkernijen.

Dag 1 | Heenreis – Parijs
Vanaf de opstapplaats vertrekken we naar de romantische hoofdstad van Frankrijk. Na de incheck in het hotel brengt de bus u naar Parijs zodat u al een mooie eerste indruk kunt krijgen. Bezoek één van de vele boetiekjes of proef een typisch ‘France Macaron’. Vandaag is het 3-gangendiner met 1 glas wijn en een Kir in een restaurant in Parijs inbegrepen.

Dag 2 | Oudjaarsdag
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd want we vertrekken in de late ochtend weer naar Parijs. Er staat een gids voor ons klaar voor een drie uur durende stadsrondrit. U ziet de meest bekende bezienswaardigheden zoals natuurlijk de Eiffeltoren, Champs-Elysées, Arc de Triomphe en de Opera. Rond 19.00 uur staat er een 4-gangendiner voor u klaar met een glas wijn in een restaurant in Parijs. Na 22.00 uur loopt u de Champs-Elysées af waar u met mensen van over de hele wereld het nieuwe jaar mag inluiden, een unieke ervaring! Op de Arc de Triomphe wordt een videoshow geprojecteerd en vindt er een spectaculaire aftelling plaats. Rond 01.00 uur brengt de bus u weer terug naar het hotel.

Dag 3 | Nieuwjaarsdag
Vandaag slapen we een beetje uit. Na het ontbijt heeft u nog even tijd voordat we rond 11.00 uur vertrekken voor een bezoek aan het Montmartre. Het is een levendige wijk waar na 1860 vooral schilders, dichters en kunstenaars woonden. De kerstmarkten zijn nog geopend op nieuwjaarsdag dus u kunt nog even rondkijken voor een leuk souvenir. Het Montmartre ligt op een hoge heuvel waar de witte basiliek Sacré-Coeur gelegen is (u kunt ook naar boven met een kabeltreintje, tegen betaling). De Sacré-Coeur heeft maar liefst 237 treden maar eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht over de stad. U kunt terug naar beneden wandelen of het kabeltreintje nemen. Eet bijvoorbeeld nog een hapje op de kerstmarkt voordat we beginnen aan de terugreis naar Nederland.

Nb. Er wordt in Parijs geen vuurwerk afgestoken maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de video- en lichtshows.

Hotel informatie:

Verblijf in een goed middenklasse hotel in de omgeving van Parijs

Faciliteiten: receptie, ontbijtruimte en lift (wanneer het hotel meer dan 2 etages heeft).
Kamers: bad of douche, toilet en televisie.
Verzorging: ‘s ochtends ontbijtbuffet en ’s avonds één keer een 3-gangenmenu en één keer een 4-gangenmenu incl. glas wijn in Parijs.
Excursies: alle excursies zijn inbegrepen behalve de entree- en tolgelden.

stad van de liefde

Oud en Nieuw in Parijs

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • 2 overnachtingen in een middenklasse hotel in de omgeving van Parijs
 • elke ochtend ontbijtbuffet
 • 1x 3-gangen diner in een restaurant in Parijs incl. 1 Kir (cocktail) en 1 glas wijn op de dag van aankomst
 • 1x 4-gangendiner met 1 glas wijn in een restaurant in Parijs op oudjaarsavond tot 22.00 uur
 • 1x 3-uur durende stadsrondrit met gids
 • toeristenbelasting
 • excursies volgens programma
 • begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider
 • reis per luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airco

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 18 personen

Deze reis wordt uitgevoerd door Van der Biesen Travel.

 • 30 december 2023
  3 dagen
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info

Alleengaand

Reis is geschikt voor alleengaande reizigers door de beschikbaarheid van 1-persoonskamers. Wij adviseren tijdig te boeken omdat deze kamers vaak beperkt beschikbaar zijn,

Cultuur

Dit is een reis waarbij u steden, dorpen en cultureel erfgoed zult bezichtigen. Veel hiervan staat op de Werelderfgoedlijst.

Oranje - Gemiddeld

Een reis die vanwege bepaalde excursies, lange loopafstanden en/of flinke hoogteverschillen een goede mobiliteit vereist.

Shoppen

Vaak een stedentrip waarbij u volop mogelijkheden heeft om te winkelen.

Touringcar

Deze reis wordt uitgevoerd met een Comfort Class touringcar, voorzien van minibar, toilet en airco.