Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen door onder andere zijn unieke landschap, brede en smalle kreken en spaarbekkens voor drinkwatervoorziening. Door de aanleg van de Deltawerken is dit natuurgebied veel toegankelijker geworden.

In de ochtend zullen we in Werkendam aankomen, waar wij het Biesbosch museum zullen bezoeken. Hier krijgt u een indruk van het verleden, het heden en de toekomst van de Biesbosch. Na ons bezoek aan het museum rijden we naar Drimmelen, waar wij onze touringcar inwisselen voor een rondvaartboot. Tijdens de lunch aan boord bekijken we dit grootste natuurgebied van dichtbij. De vele water- en weidevogels en de herintroductie van de bevers zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke vaartocht zult beleven. Daarna rijden we door naar de klompenmakerij Den Dekker. De klompenmaker laat u middels een demonstratie kennis maken met het klompen maken. In zijn werkplaats kunt u het hele proces volgen. Na deze humoristische demonstratie krijgt u nog een kop koffie of thee en cake aangeboden. Hierna beginnen we aan de terugreis. Onderweg maken we nog een stop voor een diner.

Reisprogramma:
10.00 uur: bezoek Biesbosch museum
12.30 uur: boottocht
15.15 uur: bezoek klompenmakerij
18.00 uur: diner
19.30 uur: aanvang terugreis

Alle genoemde tijden in het reisprogramma zijn circa tijden en onder voorbehoud. Deze dienen slechts ter indicatie.

Met bezoek aan het Biesbosch museum en een klompenmakerij

Nationaal Park de Biesbosch

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • entree Biesbosch museum
 • boottocht met lunch
 • bezoek aan klompenmakerij
 • koffie of thee en cake
 • diner
 • 2 september 2021
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info