Koblenz is met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar één van de mooiste en oudste steden van Duitsland. Op de heenreis maken wij een stop voor een kop koffie of thee met gebak. Hierna beginnen wij met een prachtige boottocht over de Rijn. Vanaf de aanlegsteiger in Koblenz gaan we aan boord en varen stroomopwaarts langs diverse dorpjes. Natuurlijk wordt u tijdens deze vaart het één en ander uitgelegd, u ziet onder andere de vesting Ehrenbreitstein, 118 meter boven de Rijn gelegen. Aan boord kunt u genieten van het prachtige uitzicht, waarna we terugkeren naar de ‘Deutsches Eck’, waar de rivieren de Moezel en de Rijn samenvloeien.

Na de boottocht heeft u de mogelijkheid om Koblenz op eigen gelegenheid te bezoeken. De romantische steegjes, historische pleinen, schilderachtige straten en oude fonteinen nodigen u uit tot verkenning van het oude stadshart. We verlaten deze oude Romeinse stad en rijden via Duitsland richting Nederland, waar u nog een diner krijgt aangeboden.

Reisprogramma:
10.00 uur: koffiestop
12.30 uur: boottocht
17.00 uur: vertrek Koblenz
19.00 uur: diner
20.30 uur: aanvang terugreis

Boottocht rondom Koblenz

Mini Rijn cruise II

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • koffie of thee en gebak
 • boottocht incl. lunch
 • diner
 • 10 juli 2020
  1 dag
  Niet beschikbaar
 • 7 augustus 2020
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)