Het Zevengebergte is Duitslands oudste natuurreservaat. Op de heenreis stoppen wij voor koffie of thee en gebak. Daarna rijden wij door naar Königswinter, gelegen aan de voet van het Zevengebergte. Het meest markante punt van Königswinter is de berg Drachenfels met haar ruine Burg Drachenfels en kasteel Drachenburg. De Drachenfels is een 321 meter hoge, dode vulkaan aan de oever van de Rijn en één van de toppen van het Zevengebergte. U kunt met een treintje (de Drachenfelsbahn) eenvoudig de Drachenfels op. Met deze elektrische trein kunt u in tien minuten vervoerd worden. Het uitzicht onderweg is adembenemend. Boven aan de top, bij de ruines van de Drachenfels kunt u genieten van een prachtig panorama in het uitgestrekte romantische dal van de Rijn.

U bepaalt zelf wanneer u weer naar beneden komt. Königswinter biedt namelijk mooie bezienswaardigheden, zoals pittoreske vakwerkhuisjes en prachtige stadsvilla’s. Of breng een bezoek aan het Sea Life Aquarium van Königswinter. Na ons bezoek aan Königswinter rijden we richting Nederland, waar we dineren.

Reisprogramma:
10.00 uur: koffiestop
11.30 uur: aamkomst Königswinter
19.00 uur: diner
20.30 uur: aanvang terugreis

Königswinter en Drachenfels

Königswinter en de Drachenfels

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • koffie of thee en gebak
 • rit met de Drachenfelsbahn
 • diner
 • 10 juli 2020
  1 dag
  Niet beschikbaar
 • 14 augustus 2020
  1 dag
  Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)