Bomen krijgen in deze tijd hun prachtige goudgele en bruine herfstkleuren. We laten u vandaag genieten van ontelbare schitterende panorama’s. Aan de voet van het natuurpark Noord-Eifel, omgeven door prachtige bossen maken we een stop voor een kop koffie/thee met gebak. Vervolgens rijdt onze chauffeur door het Huertgenwald verder door de Eifel. Uitgebreide glooiende heuvelketens, diepe dalen en uitgestrekte bossen karakteriseren het Eifellandschap. Vervolgens rijden we naar Einruhr, waar wij een boottocht van ca. 1 uur over de Obersee gaan maken. Het langgerekte kronkelige meer ligt ingebed tussen steile hoogten, die grotendeels uit bossen bestaan. Aansluitend kunnen we in het restaurant Eifelhaus, direct gelegen aan de Obersee, genieten van een Eifelhausplatte.
Via een landschap vol kleurrijke en afwisselende panorama’s rijden we naar Monschau, waar u de gelegenheid krijgt om dit knusse stadje zelf te ontdekken. Om 18.00 uur zullen wij Monschau verlaten, en sluiten wij deze prachtige dagtocht af met een heerlijk diner. Omstreeks 20.30 uur starten we de terugreis naar uw opstapplaats.

Reisprogramma:
09.30 uur: koffiestop
11.00 uur: boottocht met daarna lunch
16.00 uur: aankomst in Monschau
19.00 uur: diner

Eifel

Herfsttintentocht

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

 • busvervoer
 • koffie/thee met gebak
 • boottocht (ca. 1 uur)
 • lunch
 • 3-gangendiner

Gegarandeerd vertrek vanaf slechts 25 personen

Deze dagtocht wordt uitgevoerd door Van der Biesen Travel

 • 19 oktober 2023
  1 dag
  Volgeboekt
 • 26 oktober 2023
  1 dag
  Niet beschikbaar

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info