Vandaag rijden wij eerst naar Namen. Deze stad ligt op het punt waar de rivier de Samber in de Maas vloeit. Bij aankomst ziet u meteen de citadel, waar de chauffeur met de touringcar heenrijdt. U heeft hier een prachtig uitzicht over de Maas en Sambrevallei.

Daarna rijden we langs de oevers van de Maas richting Dinant. We bevinden ons hier tussen de valleien van de burchten en de kastelen. In Dinant maken wij een boottocht over de Maas. We varen onder andere langs de beroemde Ros Beiaard en onder het monumentale Charlemagne viaduct, welke de hoogste van België is. Na onze boottocht heeft u nog vrije tijd in Dinant. We rijden via een mooie route naar onze laatste stop, Durbuy. U heeft de mogelijkheid om dit stadje op eigen gelegenheid te verkennen. Slenter door de smalle straatjes, of neem plaats op één van de vele terrasjes.

Tenslotte rijden wij door het mooie landschap terug naar Nederland, onderweg maken wij nog een stop voor een heerlijk diner.

Reisprogramma:
10.30 uur: aankomst Namen
11.30 uur: rondvaart
12.15 uur: vrije tijd in Dinant
14.30 uur: vrije tijd in Durbuy
19.00 uur: diner
20.30 uur: aanvang terugreis

Belgische steden in de Ardennen

Belgische steden en de Ardennen

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • boottocht
  • diner
  • 11 september 2020
    1 dag
    Volgeboekt

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)