Het grote Broadway-succes komt naar Scheveningen!
In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia.

Het spektakel, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!
Reisprogramma
Via de snelste route arriveren we in de gezellige badplaats Scheveningen. Bij de voorstelling met aanvang om 15.00 uur heeft u voorafgaand enkele uurtjes vrije tijd.
Bij de voorstelling met aanvang om 12.00 uur is dit ná de voorstelling. De musical duurt inclusief pauze circa 3 uur.
De opstaptijd is tussen 08:35 uur en 10:45 uur, afhankelijk van uw opstapplaats.

Circustheater Scheveningen

Anastasia in het Circustheater 2020

Nét dat beetje meer

Inbegrepen

  • busvervoer
  • genummerde zitplaatsen
  • enkele uurtjes vrije tijd in Scheveningen
  • 1 augustus 2020
    1 dag
    Niet beschikbaar

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)