Aladdin
AFAS Circustheater Scheveningen

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals ‘A Whole New World’, Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’.

Reisprogramma:
Afhankelijk van de aanvangstijd heeft u voor of ná de voorstelling enkele uurtjes vrije tijd in Scheveningen. De musical duurt inclusief pauze ca. 2 uur en 50 minuten.

Circustheater Scheveningen

Aladdin, de grote Broadway musical

Nét dat beetje meer

Inbegrepen:

  • busvervoer
  • genummerde zitplaatsen
  • enkele uurtjes vrije tijd in Scheveningen

Deze dagtocht wordt uitgevoerd door Van der Biesen Travel.

  • 27 augustus 2022
    1 dag
    Laden

Voor prijzen en/of kamertypes, klik op de button ‘GA VERDER’

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen: (definitieve opstapplaats boeken doet u tijdens het boekingsproces)

Reisiconen

Zweef met uw muis over het icoon voor meer info