Abdij Val-Dieu

v.a. € 81,95 p.p.

Bezoek aan Abdij Val Dieu.

Val-Dieu is een eeuwenoude cisterciënzerabdij in de Belgische provincie Luik. Dit prachtige heiligdom ligt in het land van Herve, nabij de Nederlands-Duitse grens in het plaatsje Aubel. In het Nederlands staat het complex bekend als “de Abdij van Godsdal”. De Abdij werd gesticht in 1216 en is de enige abdij die de Franse Revolutie heeft overleefd.

In 2002 verlieten de laatste monniken Val-Dieu. Sindsdien wordt het complex beheerd door christelijke leken, geïnspireerd door de traditie van de cisterciënzers en de regels van Benedictus. De abdij beschikt over een prachtig natuurlijk park dat zeker een bezoek waard is.

Onze dag begint met een vertrek vanaf uw opstapplaats naar Grathem, waar we genieten van een heerlijk kopje koffie met vlaai. Vervolgens rijden we via een toeristische route naar Vaals, waar een heerlijke lunch voor u klaarstaat.

Na de lunch rijden we met een ervaren gids naar de Abdij van Val-Dieu, waar u alle rijkdommen van de abdij ontdekt. We sluiten deze prachtige dagtocht af met een heerlijk diner in Vaals.

Inbegrepen

2 x koffie met vlaai
Lunch
Bezoek aan Abdij o.l.v. een gids
Diner
Vervoer per luxe touringcar

Niet inbegrepen

Consumpties bij het diner

Prijzen.

35 a 40 pers. € 88,95 p.p.
41 a 45 pers. € 83,95 p.p.
46 a 50 pers. € 81,95 p.p.

We gebruiken iconen om aan te geven hoe intens een dagtocht is. Dit wordt aangegeven door een groen, oranje en rood mannetje, waarbij een groen mannetje voor ‘weinig lopen’ staat, een oranje voor ‘gemiddeld lopen’ en een rood mannetje voor ‘veel lopen’. We hopen zo een goed beeld te geven van de zwaarte van onze dagtochten.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan