Het wagenpark van Kupers Touringcars

Een van de belangrijkste aspecten binnen ons bedrijf is natuurlijk het wagenpark. Wij beschikken over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland en daar zijn we best wel een beetje trots op! Naast Kwaliteit, Service & Veiligheid is ook Flexibiliteit een van onze eigenschappen. Of u nu een groep heeft van 15, 50, 70 of 300 personen, er is altijd een pasklare oplossing voorhanden. Wij denken graag met u mee!

Op deze pagina zullen wij kort een beschrijving geven per model touringcar zodat u een beeld krijgt van ons aanbod. U kunt beneden klikken op het model dat u wenst te bekijken en dan zult u automatisch worden doorgelinkt naar de desbetreffende touringcar. Van belang is om te vermelden dat al onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels. Hiermee willen wij een stukje vertrouwen bieden en u de mogelijkheid geven een steentje bij te dragen aan uw eigen veiligheid en te voldoen aan de wettelijke gordelplicht.

Maakt u svp een keuze uit onderstaande mogelijkheden, zodat wij u zo efficiënt mogelijk kunnen informeren over de touringcar van uw keuze:

Luxe touringcar

Onze luxe touringcars hebben een zitplaatscapaciteit van 46-66 zitplaatsen. Allen zijn voorzien van een bar met warmwatervoorziening waarbij we voor u uiteraard de gehele catering op maat kunnen verzorgen. Voorzien van luxe verstelbare stoelen, airconditioning, bar met koffie/thee voorziening, toilet, CD/DVD speler. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

Dubbeldekker touringcar

Trots zijn wij op de 5 grootste voertuigen in onze vloot: de dubbeldekkers. Met capaciteiten tot 90 personen zijn deze touringcars in staat grote gezelschappen te vervoeren. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

PSV Spelersbus

Kupers Touringcars beschikt daarvoor over een spelersbus geheel in de kleuren van PSV. Wanneer PSV de spelersbus niet nodig heeft is het mogelijk om deze luxe bus te huren. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn met de PSV Spelersbus? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

Rolstoel bussen

Om ook tegemoet te komen aan de wensen van uw rolstoelafhankelijke medereizigers, beschikt Kupers over twee rolstoeltouringcars. Afhankelijk van uw reizigersaantal kunnen banken worden verwijderd. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

Midi/minibussen

Deze bussen zijn het ideale vervoermiddel indien u met een kleiner, selecteer gezelschap reist. Er zijn 19/29 zitplaatsen aanwezig waarvan de achterbank kan worden verwijderd indien u bagage wenst mee te mee te nemen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

Bus met aanhanger

Indien u behoefte hebt om fietsen of veel bagage mee te nemen naar uw bestemming, kunt u op aanvraag gebruik maken van onze aanhanger. Deze is geschikt voor 40 fietsen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

First Class Touringcar

Blijft uw groepsgrootte redelijk binnen de perken en wilt u optimaal reisgenot ervaren? Kies voor één van onze luxe First Class dubbeldekkers met veel beenruimte! Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >

VIP bus

Wilt u tijdens uw reis presenteren of vergaderen in een luxueuze omgeving, dan is de VIP touringcar wat u zoekt. Deze comfortabele 10 meter bus biedt verschillende mogelijkheden en kan ingedeeld worden naar uw eigen wens. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Lees meer >